IMPROVISOINTI JA YHTEISTYÖ MUSIIKIN NÄKÖKULMASTA

JAZZ-ORKESTERI on kuin mikä tahansa organisaatio: osaavien ihmisten toiminta nivoutuu yhteen ja lopputulos on onnistuessaan enemmän kuin osatekijöiden summa. Kuten työyhteisössäkin, orkesterin menestys perustuu taitavien ihmisten oikean-laiseen työnjakoon, keskinäiseen luottamukseen ja saumattomaan yhteistyöhön.

KAIKKI TUNTEVAT NUOTIT. Yksilöiden luovuus ja innostus energisoivat orkesterin. Lopputulos on jotain suurempaa. Projektiin tarvitsee vain koota yhteen oikeanlaiset huippuosaajat.

IMPROVISOINTI on taito, josta on hyötyä myös kaikenlaisissa työtehtävissä. Improvisointi ja tiimin joustavasti tilanteisiin reagoivat yksilösuoritukset tuottavat huipputuloksia.

KAPELLIMESTARI eli tiimin johtaja mahdollistaa parhaan loppputuloksen. Hän auttaa orkesterinsa jäseniä huippusuorituksiin kaikin mahdollisin tavoin sekä tukee energisoivan ilmapiirin rakentumista.

Vuorovaikutteinen Esa Pietilä Trion Jazz-iltapäivä sisältää rennon esitelmöinnin yhteistyöstä ja improvisoinnista musiikin keinoin ja teemaan sopivat musiikilliset esimerkit.


Katso  kooste presentaatiosta (4 min.):


Hinnat:

  • Jazz-iltapäivä sisältäen esitelmän, musiikkiesimerkit ja keskustelua: kesto 1 – 1,5 h / 3 000€.
  • Jazz-iltapäivä kuten edellä plus jazz-konsertti: kesto 2h / 5 000€.
  • Voit myös tilata pelkän jazz-konsertin tilaisuuteesi. Hinta sovitaan erikseen.

Esa Pietilä on kansainvälisesti arvostettu saksofonisti, säveltäjä, improvisoija ja luovuusammattilainen, joka on konsertoinut ympäri maailmaa, saavuttanut tunnustuksia ja on palkittu 2016 Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla.

Ota yhteyttä: esa@esapietila.com, tel 040 081 5007