IMPROVISOINTI JA YHTEISTYÖ MUSIIKIN NÄKÖKULMASTA

AZZ-ORKESTERI on kuin dynaaminen organisaatio, missä huippuosaajien voimat yhdistyvät voimakkaaksi kokonaisuudeksi. Kuten menestyksekäs työyhteisö, myös orkesteri loistaa taitavien yksilöiden yhteistyön, luottamuksen ja oikeanlaisen työnjaon ansiosta.

JOKAINEN TUNTEE NUOTIT. Orkesterin voima piilee yksilöiden luovuudessa ja intohimossa, jotka lataavat energiaa koko ryhmälle. Lopputulos on enemmän kuin osiensa summa, ja täydellisen projektin aikaansaamiseksi tarvitaan vain oikeanlaiset huippuosaajat.

IMPROVISOINTI on taito, joka kantaa hedelmää kaikissa työtehtävissä. Joustava reagointi tilanteisiin ja tiimin yksilösuoritukset tuovat esiin huippusuoritukset.

KAPELLIMESTARI, eli tiimin johtaja, on avain parhaan lopputuloksen saavuttamiseen. Hän ohjaa orkesteriaan kohti huippusuorituksia ja luo innostavan ilmapiirin, joka ruokkii luovuutta ja yhteistyötä.”

Vuorovaikutteinen Esa Pietilä Trion Jazz-iltapäivä sisältää rennon esitelmöinnin yhteistyöstä ja improvisoinnista musiikin keinoin ja teemaan sopivat musiikilliset esimerkit.


Katso  kooste presentaatiosta (4 min.):


Hinnat:

  • Jazz-iltapäivä sisältäen esitelmän, musiikkiesimerkit ja keskustelua: kesto 1 – 1,5 h / 3 000€.
  • Jazz-iltapäivä kuten edellä plus jazz-konsertti: kesto 2h / 5 000€.
  • Voit myös tilata pelkän jazz-konsertin tilaisuuteesi. Hinta sovitaan erikseen.

Esa Pietilä on kansainvälisesti arvostettu saksofonisti, säveltäjä, improvisoija ja luovuusammattilainen, joka on konsertoinut ympäri maailmaa, saavuttanut tunnustuksia ja on palkittu 2016 Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla.

Ota yhteyttä: esa@esapietila.com, tel 040 081 5007